Ons familieblad De Engelenbrug

Al sinds de oprichting in 1997 geeft de Familievereniging Van Engelenburg een contactorgaan uit. Dit tijdschrift verschijnt minimaal tweemaal per jaar en wordt aan alle donateurs gratis toegezonden.

In het begin was het een zelf gekopiëerd blad op A5-formaat met als simpele titel "Familieblad". Met ingang van nummer 10 (maart 2003) kreeg het familieblad een naam: "De Engelenbrug". Deze naam is tot stand gekomen door middel van een prijsvraag onder de toenmalige leden.

Het oude A5-formaat bleef gehandhaafd tot maart 2014.  Daarna hebben we het professioneel aangepakt en verschijnt het tijdschrift in fullcolour op A4-formaat, gedrukt door een externe partij. De naam "De Engelenbrug" bleef bestaan en onder die naam zet de Familiestichting Van Engelenburg deze uitgave voort.

In al die jaren zijn er veel interessante en lezenswaardige artikelen in ons tijdschrift opgenomen. Een overzicht en beknopte beschrijving vindt u onder de onderstaande buttons. In verband met de AVG Privacywet kunnen helaas niet alle artikelen hierin opgenomen worden.

 

De overige buttons zijn nog in bewerking. Deze worden zo spoedig mogelijk aangevuld.

 

Wilt u een artikel in z'n geheel nalezen?

De Engelenbrug kan vanaf nummer 34 nog bij het secretariaat nabesteld worden voor € 2,50 per stuk, exclusief verzendkosten.

Eerdere nummers zijn helaas uitverkocht.